Concursul de creativitate tehnică Fun Mechanics la Facultatea de Inginerie Mecanică, Mecatronică și Management

Săptămâna trecută, în ziua de 11 mai, la Facultatea de Inginerie Mecanică, Mecatronică şi Management din cadrul Universităţii „Ștefan cel Mare” din Suceava, s-a desfășurat cea de-a IV-a ediţie a Concursului de creativitate tehnică Fun Mechanics. Evenimentul a fost organizat de un colectiv coordonat de şef lucrări dr. ing. Luminiţa Irimescu, în parteneriat cu Sindicatul „Univers” al Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava.

poza
Concursul de creativitate tehnică Fun Mechanics la Facultatea de Inginerie Mecanică, Mecatronică și Management
Pe durata celor 6 ore de concurs, studenţii anului I, pasionați de mecanică, și-au validat îndemânarea, ambiția și creativitatea tehnică, realizând o aplicație tehnică dată.
Locul I a fost ocupat de echipa formată din: Bogdan Demec, Alexandru Olaru, Ionel Saghin, Alexandru Tănase și Claudiu Turcanu, studenţi la specializarea Tehnologia Construcțiilor de Mașini, coordonați de Daniel Policiuc.
Locul II a fost ocupat de echipa formată din: Alexandra Apetri, Tudor Chicaroș, Andrei Piscuc, Diana Rusu, Dragoș Rusu și Iulian Viziteu, studenți la specializarea Mecatronică.
Locul III a revenit echipei formată din: Andrei Baranețchi, Daniel Cutuhan, Dumitru Maftean, Raul Micuțaru, Vlad Mutescu și Mihai Seremet, studenți la specializarea Tehnologia Construcțiilor de Mașini.

Concursul Fun Mechanics are drept scop prezentarea aplicaţiilor în ingineria mecanică dintr-o perspectivă practică, contribuind, astfel, la dezvoltarea pasiunii, spiritului de echipă şi talentului tehnic al studenţilor din anul I.09:11
marti, 15 mai 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere