Felicia Filip , Cristi Minculescu si Orchestra Simfonica a Filarmonicii din Botosani concerteaza la Suceava

             Evenimentul va avea loc vineri, 22 decembrie a.c., de la ora 19:00, fiind organizat de D.I.O.S Artist Resources Romania în colaborare cu Filarmonica de Stat Botoşani.

           Soprana Felicia Filip și solistul Cristi Minculescu vor concerta la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, acompaniați de Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat din Botoșani, sub bagheta dirijorului Iulian Rusu, într-un concert extraordinar de Crăciun intitulat „Magnificent Christmas”.

 

          De la Legendarul şi inegalabilul solist CRISTI MINCULESCU la frumoasa şi supertalentata Doamnã ce a scris istorie în interpretarea muzicalã naționalã si internationalã, marea sopranã FELICIA FILIP, decorată de Președintele României cu titlul de „Cavaler al Meritului Cultural”, cea mai înaltă distincție acordată vreodata unui cântăreț român în activitate.
De la clasic la modern, de la colinde la pop, de la pop la rock, de la rock la pop rock simfonic , blues rock, duete şi momente unice în interpretarea celor doi mari artişti, acompaniați de frumoasa Orchestrã Simfonicã a Filarmonicii de Stat, ce se va afla intr-un mix inedit cu Trupa IRIS, avandu-i in fața lor pe deja binecunoscuții chitarişti VALTER POPA & DORU BOROBEICA !05:39
joi, 12 octombrie 2017

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere