Comoţie cerebrală de la o cană aruncată în cap

S. Ionel (28 de ani) din Stulpicani a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava după ce a fost lovit sâmbătă seară cu o cană şi cu un corp contondent în cap de S, Gheorghe, pe fondul consumului de alcool.

poza
Comoţie cerebrală de la o cană aruncată în cap | (f) Bogdan Popescu/Newsme.ro

Incindentul a fost sesizat de soţia agresorului, S. Maria din comuna Stulpicani. Potrivit cercetărilor, „în timp ce se afla într-un magazin de pe raza satului Negrileasa, comuna Stulpicani, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan, S. Gheorghe a fost lovit iniţial cu o cană în zona capului, iar după ce a ieşit din magazin şi se îndrepta spre casă, cu un obiect contondent tot în zona capului, de către S. Ionel, cauzându-i leziuni.”

Bărbatul a fost transportată la Spitalul oraşului Gura Humorului, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral şi comoţie cerebrală, ulterior fiind transferat la Spitalul Judeţean Suceava pentru continuarea investigaţiilor medicale.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca în funcţie de rezultatul examinării medico-legale a victimei şi a diagnosticului final, să fie efectuată încadrarea juridică a faptei, să se stabilească cu exactitate împrejurările comiterii acestora şi să se dispună procedural.


23:32
duminica, 13 februarie 2011

Taguri

IPJ, agresiune, cana, din judet

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere