CJSU: Pacienții Covid-19 vor fi tratați și la Spitalele din Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei și la Spitalul de Psihiatrie Siret

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Suceava a luat decizia, în cadrul ședinței din 22 octombrie, ca încă patru spitale din județ să asigure suportul pentru pacienții Covid-19.

poza
CJSU: Pacienții Covid-19 vor fi tratați și la Spitalele din Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei și la Spitalul de Psihiatrie Siret


Lista de spitale suport pentru pacienții testați pozitiv sau suspecți cu virusul SARS-COV-2, realizată de către DSP Suceava, cuprinde un număr de: 57 paturi la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, 35 paturi la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, 30 paturi la Spitalul Municipal Vatra Dornei și 30 paturi la Spitalul de Psihiatrie Cronici Siret.


In spitalele menționate vor fi asigurate circuite separate pentru pacienții suspecți cu virusul SARS-COV-2 până la confirmarea prin testare, precum și posibilitatea tratării formelor ușoare.

Hotărârea vine în urma unei propuneri a DSP Suceava către Ministerul Sănătății, privind suplimentarea unităților medicale suport Covid la nivelul județului. Totodată, anterior, managerul Spitalului Județean de Urgență Suceava, dr. Alexandru Calancea, a solicitat DSP-ului măsuri în contextul creșterii numărului de pacienți diagnosticați cu Covid-19 în județul Suceava.



15:44
joi, 22 octombrie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere