Cinci răniți în urma unei explozii la o construcție anexă a Mănăstirii Sihăstria Rarăului

Cinci persoane au fost rănite și evaluate medical, duminică după amiaza, în urma unui explozii produse cel mai probabil în urma unor acumulări de gaze, într-o încăpere a unei construcții anexe aparținând Mănăstirii Sihastria Rarăului.

poza
Cinci răniți în urma unei explozii la o construcție anexă a Mănăstirii Sihăstria Rarăului
In urma exploziei, din cauza suflului fierbinte și al geamului încăperii respective care s-a spart, au fost rănite persoanele din zonă, unele suferind arsuri ușoare, altele zgârieturi și tăieturi de la bucățile de sticlă.La fața locului intervin pompierii militari cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.


Pompierii militari ajunși în zonă au evaluat medical cinci persoane, dintre care doar o femeie va fi transportată la spital, iar ceilalți răniți refuză transportul la o unitate spitalicească. La o prima evaluare, niciunul nu prezintă răni grave, care să le pună în pericol viața.

Explozia nu a fost urmată de incendiu, iar după investigațiile medicale și acordarea primului ajutor medical pompierii vor face cercetări pentru identificarea cauzei probabile și a circumstanțelor în care s-a produs explozia.Suflul exploziei a afectat o cameră tehnică și o bucătărie aflate în construcția anexă respectivă.




14:06
duminica, 05 iulie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere