Casă nelocuită, căzută pradă hoţilor

Dintr-o casă nelocuită de pe strada Gheorghe Doja, folosită ca depozit, hoţii au furat mai multe materiale de construcţii. Valoarea prejudiciului urmează să fie comunicată ulterior de către partea vătămată. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale, în cauză întocmindu-se dosar penal.

Furtul a fost sesizat ieri de A. Maria din municipiul Suceava. Femeia le-a relatat poliţiştilor din Burdujeni despre faptul că soţul ei, A. Gheorghe de 79 ani, se află de dimineaţă la casa lor nelocuită de mai mulţi ani, situată pe strada Gheorghe Doja din municipiul Suceava, iar persoane necunoscute au pătruns în imobil de unde au sustras mai multe materiale de construcţii. La ultima sa vizită, de pe 14 februarie, bărbatul nu observase nimic în neregulă.

Cercetările arată că autorii au pătruns pe o proprietate învecinată, fără gard la drum, au trecut pe terenul părţii vătămate, unde de asemenea nu este gard despărţitor, după care prin forţarea uşii de acces, asigurată prin încuierea cu două yale, au pătruns în interior.

Hoţii au furat 25-30 ţevi de fier, lungi de 2,80 - 3 m de diverse grosimi, trei ciocane cu cozi din lemn de 0.50, 1 şi respectiv 5 kg, diverse scule din fier (răngi, patente etc.). Valoarea prejudiciului urmează să fie comunicată ulterior de către partea vătămată. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale, în cauză întocmindu-se dosar penal.

12:16
luni, 28 februarie 2011

Taguri

IPJ, casa, din oras, furt

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere