CAS Suceava nu a fost informata de conducerea Spitalului Municipal Radauti despre inchiderea temporara a sectiei de pediatrie

Urmare a informatiilor aparute in presa referitor la inchiderea sectiei de pediatrie a Spitalului Municipal Radauti in perioada 19 aprilie-05 mai, CAS face urmatoarele precizari:

poza
CAS Suceava nu a fost informata de conducerea Spitalului Municipal Radauti despre inchiderea temporara a sectiei de pediatrie
CAS Suceava nu a fost informata de conducerea Spitalului Municipal Radauti despre inchiderea temporara a sectiei de pediatrie, astfel incat s-a dispus o actiune de control pentru a verifica modul de respectare de catre furnizor a clauzelor contractuale.
La momentul efectuarii actiunii de control sectia de pediatrie era inchisa si nu existau asigurati internati. Activitatea medicala realizata pana la data de 19.04.2019 este corect evidentiata in actele primare existente la nivelul spitalului, respectiv in foile de observatie si foile de spitalizare de zi. In timpul verificarilor unitatea sanitara a remediat omisiunea, respectiv a instiintat CAS Suceava despre suspendarea activitatii sectiei de pediatrie.
Conducerea Spitalul Municipal Radauti a incercat in mai multe randuri sa isi completeze numarul de medici specialisti angajati, dar la concursurile organizate nu s-a prezentat nimeni.
CAS Suceava contracteaza si deconteaza furnizorilor serviciile medicale, dupa raportarea si validarea acestor servicii, conform prevederilor legale, iar asigurarea continuitatii actului medical nu reprezinta o obligatie a CAS Suceava.
17:30
joi, 25 aprilie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere