„Buton” - lăsat liber de Curtea de Apel Suceava

Ionuţ Alexandru Albu, zis “Buton”, de 22 de ani, din Fălticeni, a fost pus în libertate, astăzi, sub control judiciar, de Curtea de Apel Suceava.

Tânărul a fost arestat în data de 18 noiembrie pentru deţinere şi punere în vânzare de droguri de mare risc, împreună cu un alt tânăr din Fălticeni, Rudi Moldovanu, de 22 de ani.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Biroul Teritorial Suceava l-a avut pe ultimul în vizor în perioada august – noiembrie a.c, timp în care a vândut substanţe interzise, fără să ştie, unui poliţist sub acoperire, haşiş şi cannabis.

Ionuţ Alexandru Albu i-a vândut lui Moldovanu, la un moment dat 1,1 g de cannabis cu 50 de lei şi pe care acesta, la rândul lui, le-a dat mai departe, în aceeaşi zi, cu 200 de lei, poliţistului sub acoperire. Pe 17 noiembrie, o altă tranzacţie a lui Moldovanu avea să-l ducă pe acesta după gratii, odată cu el fiind reţinut şi „Buton”, în a cărui râşniţă de cafea procurorii descopereau urme de cannabis.

21:06
miercuri, 08 decembrie 2010

Taguri

Buton, Curtea de Apel, Ionut Alexandru Albu, cannabis, droguri

Autor
Lăcrămioara Luca
Gazduit de Administrare Servere