Barbatul care a atiuns indecent o fetita de 12 ani a murit

Bărbatul care a ajuns la spital dupa ce și-a pierdut, vineri, cunoștința după o intervenție a jandarmilor care l-au imobilizat pentru că devenise recalcitrant după ce fusese acuzat că a atins indecent o fetiță de 12 ani care era la Festivalul de Folclor pentru Copii și Tineret din Vatra Dornei a murit, sâmbătă, la spital, după ce a fost operat.

poza
Barbatul care a atiuns indecent o fetita de 12 ani a murit

Vineri, 19 iulie a.c., o patrulă de jandarmerie care asigura măsuri de ordine în zona Parcului Municipal Vatra Dornei cu ocazia Festivalului de Folclor pentru Copii și Tineret, a fost sesizată de o persoană că în apropierea scenei de spectacol, un bărbat a atins-o în mod indecent și repetat pe fiica sa, în vârstă de 12 ani.
Echipajul de jandarmerie s-a deplasat în zona indicată, a identificat persoana în cauză și i-a solicitat acesteia să se deplaseze în afara zonei de spectacol, în vederea stabilirii identității. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a devenit recalcitrant și agresiv, jandarmii fiind nevoiți să folosească materialele de intervenție din dotare.
La scurt timp bărbatul și-a pierdut cunoștința iar jandarmii au solicitat imediat echipajul medical pentru acordarea primului ajutor. Bărbatul a fost stabilizat si transportat la spitalul din localitate.


09:52
sambata, 20 iulie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere