Bărbat reținut de polițiști pentru infracțiuni la regimul rutier

La data de 07.07.2019, în jurul orei 00.30, polițiștii Secției 13 de Poliție Rurală Bălcăuți, aflându-se în serviciul de patrulare pe raza comunei Calafindești, au oprit pentru control un autoturism ce se deplasa pe D.J. 209 D dinspre comuna Șerbăuți spre comuna Calafindești.

poza
Bărbat reținut de polițiști pentru infracțiuni la regimul rutier

Cu ocazia legitimării conducătorului auto s-a stabilit faptul că la volanul autoturismului se afla un bărbat de 42 ani, din orașul Siret, iar în urma verificărilor a rezultat faptul că acesta nu figurează ca posesor de permis de conducere pentru nicio categorie.
Întrucât emana halenă alcoolică i s-a solicitat să efectueze testul cu aparatul alcooltest, dar a refuzat.
În aceste condiții, a fost condus la Spitalul orășenesc Siret în vederea prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, șoferul refuzând prelevarea în prezența cadrelor medicale.
În urma probatoriului administrat în cauză s-a dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a suspectului, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava.
În cauză a fost înregistrată cauza penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.



07:36
marti, 15 septembrie 2020luni, 31 august 2020joi, 14 noiembrie 2019luni, 08 iulie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere