Autocisternă în flăcări la Vadu Moldovei

< VIDEO O autocisternă, încărcată cu lichide combustibile inflamabile, a luat foc, după ce a ieşit de pe partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp de tensiune medie, prevăzut cu un transformator. În urma impactului, şoferul ucrainean a fost blocat în cabină, trupul său fiind carbonizat în incendiu.

poza
Autocisternă în flăcări la Vadu Moldovei

Pentru lichidarea incendiului, izbucnit în satul Roşiori, au sosit pompierii din Suceava şi Fălticeni împreună cu voluntarii din Vadu Moldovei cu cinci autospeciale.

Pompierii au evacuat persoanele către o limită de siguranţă faţă de locul în care s-a produs evenimentul şi au deconectat reţeaua de tensiune medie, beneficiind de sprijinul specialiştilor de la E-ON Moldova.

Pentru a preveni pericolul reizbucnirii focului, un echipaj al pompierilor militari din Fălticeni, precum şi voluntari din Vadu Moldovei, au rămas să supravegheze locul, până în dimineaţa zilei de 14 octombrie.

Autocisterna şi încărcătura de hexan au ars în totalitate, fapt care a dus la degradarea reţelei de tensiune medie şi a transformatorului electric. Şoferul, în vârstă de 57 de ani, a murit carbonizat în cabina autocisternei.

14:27
joi, 14 octombrie 2010

Taguri

ISU Bucovina, autocisterna, deces, incendiu

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere