Aurel Olarean, condamnat la patru luni de inchisoare cu suspendare

Fostul primar al municipiului Radauti, Aurel Olarean a fost condamnat pentru comiterea a sapte infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor.

poza
Aurel Olarean, condamnat la patru luni de inchisoare cu suspendare

Primarul municipiului Suceava a fost condamnat de Curtea de Apel Suceava pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, la patru luni de inchisoare, iar decizia este definitiva.
Aurel Olarean ar fi dat dispozitii de mutare a sefei Directiei de Asistenta Sociala din cadrul Primariei Radauti, Marinela Mironescu, iar acestea erau ilegale.

Pedeapsa lui Aurel Olarean este suspendata conditionat pe durata a doi ani si patru luni. În rechizitoriu, procurorii au explicat : „inculpatul, în calitate de primar al municipiului Rădăuţi, la diferite intervale de timp, dar în realizarea aceleiaşi rezoluţii, cu ştiinţă, a îndeplinit în mod defectuos un act, prin aceea că a emis dispoziţii având ca obiect mutarea temporară a părţii vătămate (n.r. - Marinela Paraschiva Mironescu) la un alt loc de muncă şi destituirea acesteia din funcţia publică pe care o deţinea la data de 03.01.2011, dispoziţii care au fost anulate de instanţa de judecată, dar care au cauzat vătămarea intereselor legale ale persoanei vătămate”.


15:45
joi, 14 iunie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere