Au preferat constatarea amiabilă deşi necesitau îngrijiri medicale

Două maşini au intrat ieri în coliziune pe DN 17A (Marginea). Şoferii au hotărît să completeze formularul de constatare amiabilă pentru a scăpa de cercetarea poliţiştilor. Mai tîrziu, poliţiştii din Rădăuţi au fost sesizaţi că ambele persoane implicate în accident aveau nevoie de îngrijiri medicale.

poza
Au preferat constatarea amiabilă deşi necesitau îngrijiri medicale
Ieri la ora 12.20, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Marginea au fost sesizaţi că pe  DN 17A în interiorul localităţii, s-a produs o tamponare în care au fost implicate două autoturisme. Pînă la sosirea poliţiei, persoanele implicate au hotărît să completeze formularul de constatare amiabilă şi au solicitat inspectorului de daune să se prezinte la faţa locului pentru constatări şi au declarat poliţiştilor că nu au suferit leziuni, fapt pentru care aceştia nu au mai efectuat cercetări.

În jurul orelor 19.00, Poliţia Municipiului Rădăuţi a fost sesizată cu privire la faptul că L. Dumitru a fost victima unui accident de circulaţie şi necesită pentru vindecare 4-5 zile îngrijiri medicale, iar T. Andreea necesită pentru vindecare 7- 10 zile îngrijiri medicale.

Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că T. Andreea de 22 ani din municipiul Suceava a oprit în afara părţii carosabile un autoturism, iar cînd a vrut să pătrundă din nou pe drum, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus regulamentar în aceeaşi direcţie de  L. Dumitru de 21 ani din comuna Marginea. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, la ora 20.15 şi respectiv 20.45, rezultatele fiind negative în ambele cazuri, după care li s-au recoltat probe de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei.

09:46
marti, 18 mai 2010
Autor
Bogdan Popescu
  • In ultimele 24 de ore au fost confirmate 78 noi infecții cu SARS-CoV-2 in judet
  • Să descoperim istoria împreună! Te provoc să citim! - un nou proiect de educație muzeală
  • Țigarete în valoare de 36.600 lei confiscate la frontiera de nord
  • Primele proceduri PET-CT și SPEC-CT au fost efectuate la Spitalul Județean Suceava
  • vezi toate stirile
Gazduit de Administrare Servere