Atenţie la ţurţuri!

Asociaţiile de Proprietari şi societăţilor comerciale să se implice în activitatea de deszăpezire a căilor de acces spre clădiri, a trotuarelor, arterelor de circulaţie vecine imobilelor sau punctelor de lucru şi de eliminare a poleiului, în aşa fel încât traficul pietonal să se desfăşoare în mod normal, se arată într-o solicitare a ISU Bucovina.

Pentru prevenirea unor accidente cu urmări grave, o grijă deosebită trebuie acordată îndepărtării ţurţurilor de gheaţă de pe streşini, uluce, jgheaburi etc. În caz de pericol iminent de cădere a zăpezii sau gheţii (ţurţurilor), de pe clădirile înalte, deţinătorii au obligaţia să ia măsuri de marcare a perimetrului expus, de avertizare şi de îndepărtare a acestora cu mijloace proprii sau prin intermediul firmelor care au dotări specifice.

Proprietarii, atât persoane fizice cât şi juridice, au obligaţia să asigure identificarea, monitorizarea şi evaluarea factorilor de risc specifici, generatori de evenimente periculoase şi să întreţină în bună stare de funcţionare imobilele, în aşa fel încât să nu afecteze populaţia şi mediul. Neîndeplinirea acestor obligaţii prevăzute de lege se sancţionează contravenţional.

18:43
miercuri, 30 ianuarie 2019duminica, 30 ianuarie 2011

Taguri

ISU Bucovina, informare, turturi

Autor
Bogdan Popescu
  • Managerul Spitalului Rădăuți, Traian Andronachi, a fost demis de Consiliul de Administrație
  • CNSU: Elevii din anii terminali vor participa, fizic, la cursuri
  • Comuna Dragoiesti intra in scenariul rosu
  • Cadouri handmade și ateliere de creație cu temă specială de Ziua Mamei, la Iulius Mall Suceava
  • vezi toate stirile
Gazduit de Administrare Servere