Atenţie la coşurile de fum!

Pompierii au intervenit la două locuinţe din municipiul Rădăuţi pentru a lichida incendiile izbucnite din cauza aceluiaşi motiv: coşul de fum necurăţat. În ultima perioadă s-au înregistrat tot mai multe incendii provocate de necurăţarea coşurilor de fum.

poza
Atenţie la coşurile de fum! | (f) emm.ro

Prima intervenţie a avut loc marţi după amiază, la o locuinţă particulară din Rădăuţi, de pe strada Gheorghe Doja. Au intervenit şase militari, cu o autospecială, de la Detaşamentul de pompieri din localitate, care au constatat că ardea funinginea din interiorul coşului de fum, cu pericol de propagare la acoperişul casei de locuit.

A ars funinginea din coşul de fum, iar cauza probabilă de producere a incendiului a fost jar (scântei) provenit de la coşul de fum necurăţat.


A doua intervenţie a Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi a avut loc la ora 22.02, şase subofiţeri şi o autospecială au lichidat incendiul de pe strada Mihai Eminescu. În jumătate de oră, pompierii şi-au terminat misiunea.

În ambele cazuri, cauza probabilă de producere a incendiului au fost scânteile, provenite de la coşurile de fum necurăţat al centralei termice.

15:02
marti, 21 decembrie 2010

Taguri

ISU Bucovina, cos de fum, din judet, incendiu

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere