Astazi incepe Bacalaureatul

Prima proba pe care o vor sustine elevii luni, 12 februarie este cea la limba si literatura romana .

poza
Astazi incepe Bacalaureatul
Este pentru prima data cand examenul maturitatii incepe in luna februarie. Astfel, luni 12 februarie , elevii vor sustine proba orala la limba si literatura romana, aici fiind asteptati 5.675 de elevi din intreg judetul.Pentruprima proba sunt organizate centre de examen la toate liceele de stat și particulare, cu excepția liceelor particulare: Liceul Teoretic ”Moldova” Suceava, Liceul Tehnologic ”Moldova Suceava”, Liceul Tehnologic ”Virgil Madgearu” Suceava, Centrul de Studii 'Ștefan cel Mare și Sfânt - Bucovina" Câmpulung Moldovenesc - arondate la licee de stat datorită numărului mic de candidaţi.

Dupa sustinerea acestei probe, toti candidatii vor fi adminis, indiferent de modul in care se descurca. Rezultatele nu se vor exprima in note, ci prin stabilirea unui nivel de competenta: utilizator mediu, avansat si experimentat.

Pe 14 si 15 februarie are loc proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna, iar pe 16, 19 si 20 februarie, elevii vor sustine evaluarea competentelor digitale. PE 21 si 22 februarie se va desfasura eveluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala, dupa care, bacalaureatul va continua in luna iunie cu probele scrise.

05:24
luni, 12 februarie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere