Amenzi de peste 100.000 de lei aplicate intr-o actiune pentru combaterea actelor ilicite

              Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, legalitatea actelor de comerţ fiind un obiectiv prioritar al poliţiştilor, mai ales în condiţiile în care se preconizează o intensificare a activităţilor comerciale generată de apropierea sărbătorilor specifice lunii decembrie.

poza
Amenzi de peste 100.000 de lei aplicate intr-o actiune pentru combaterea actelor ilicite


         Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Suceava au organizat o amplă acţiune de verificare a mai multor unităţi economice, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de evaziune fiscală, contrabandă și comerț ilicit.

        Astfel, în perioada 08.11. – 10.11.2017,  Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Suceava a organizat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii activităților economice ilicite din sfera traficului cu produse accizabile şi a comerțului neautorizat pe raza judeţului Suceava.
    La acţiune au participat peste 30 de poliţişti, fiind verificate 50  de societăți comerciale, persoane fizice, întreprinderi individuale/familiale.
În cadrul acţiunilor de control au fost constatate 3 infracțiuni.
          De asemenea, poliţiştii au aplicat 46 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 135.000 lei.
    Totodată, au fost confiscate bunuri în valoare de peste  180.000 lei, constând în ţigări, bunuri industriale, articole de îmbrăcăminte, etc.

05:17
luni, 13 noiembrie 2017

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere