Ai un aparat? Vino la maratonul foto 2010

Ai un aparat foto? Vrei să îţi demonstrezi talentul fotografic? Atunci vino la “Clubul Artelor Vizuale” din Shopping City Suceava şi participă la Maratonul Foto.

Ce este? Maratonul foto este o «cursă fotografică», un concurs deschis tuturor celor interesaţi de fotografie, amatori sau profesionişti, care se desfăşoară într-o manieră originală: timp de 8 ore, fiecare «maratonist» va preda 6 fotografii cu 6 teme diferite, stabilite de către organizatori.

Cum se desfăşoară? Punctul de plecare (în care se primesc şi temele maratonului) este Clubul Artelor Vizuale din Shopping City Suceava, iar după primirea temelor aveţi la dispoziţie 8 ore pentru a realiza fotografiile şi pentru a vă întoarce să predaţi cele 6 fotografii.

Locaţia pozelor poate fi în orice zonă a oraşului cu condiţia să fie pe temele primite.

Sîmbătă, 18 septembrie începînd cu ora 10:00, se vor extrage pe loc cele 6 teme. Duminică, 19 septembrie ora 16:00, are loc premierea cîştigătorilor.

Premii în valoare de 2500 lei oferite de Shopping City Suceava şi produse oferite de Flanco şi Librăriile Alexandria.

Nu contează ce vîrstă ai, sexul sau aparatul, vino şi participă, exclus telefoanele mobile.

Înscrierile se fac pe adresa de e-mail: . Trebuie să conţină numele complet şi vîrsta, iar în urma e-mail-ului veţi primi un număr de înregistrare pe baza căruia în ziua de 18 septembrie veţi primi un ecuson de participare.

Data limită pentru înscrieri 17 septembrie 2010.

13:53
vineri, 10 septembrie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere