Acţiuni pentru asigurarea unui climat de ordine publică şi prevenirea faptelor ilicite desfăşurate de poliţişti

La 09.08.2018, Poliția orașului Frasin a organizat o acțiune punctuală în Piața Agroalimentară din comuna Stulpicani pe linia prevenirii și combaterii comerțului ilicit, ocazie cu care, au fost verificați 12 agenți economici (societăți comerciale și persoane fizice autorizate) și aplicate 2 sancțiuni contravenționale, în valoare de 100 lei.

poza
Acţiuni pentru asigurarea unui climat de ordine publică şi prevenirea faptelor ilicite desfăşurate de poliţişti

În perioada 07.08.-09.08.2018, polițiștii Serviciilor Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase și Ordine Publică din cadrul I.P.J. Suceava în cooperare cu specialiștii Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava au organizat o acțiune punctuală pe linia respectării legislației în domeniul operațiunilor cu materii explozive și paza acestor locații de depozitare, cu următoarele rezultate:
- societăți comerciale autorizate controlate = 5,
- sancțiuni contravenționale aplicate = 3, în valoare de 5.000 lei, toate pe linia nerespectării legislației privind paza și protecția bunurilor și valorilor.

În perioada 09.-10.08.2018, Poliția municipiului Suceava, în cooperare cu forțe de jandarmi, a organizat o acțiune pe raza de competență, pe linia asigurării ordinii și liniștii publice în zona parcurilor, spațiilor de joacă pentru copii, teraselor, magazinelor cu program non stop, precum și pe linia prevenirii faptelor cu violență comise în proximitatea acestora, cu următoarele rezultate:
- persoane legitimate = 156,
- agenți de pază verificați = 13,
- obiective controlate = 8,
- infracțiuni constatate în flagrant = 1,
- infractori prinși în flagrant = 1,
- sancțiuni contravenționale aplicate = 6, în valoare de 1.000 lei
Exemplu:
La 09.08.2018, ora 21.50, un echipaj din cadrul Secției de Poliție Burdujeni l-a depistat pe str. Nicolae Iorga din localitate, pe un bărbat de 27 de ani din județul Botoșani, care a sustras o bicicletă lăsată neasigurată în fața unui magazin de pe str. Calea Unirii și aparținând unui localnic de 49 de ani. Prejudiciul a fost recuperat, fiind restituit persoanei vătămate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural.

În dimineața zilei de 10.08.2018, echipe pe polițiști din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice și ai Serviciului Rutier Suceava au organizat o acțiune punctuală pe linia respectării legislației în domeniul transporturilor, cu următoarele rezultate:
- autovehicule de transport verificate = 12,
- conducători auto testați cu aparatul etilotest = 4,
- sancțiuni contravenționale aplicate = 4, în valoare de 1.305 lei.

La 10.08.2018, Poliția orașului Siret a organizat o acțiune punctuală pe raza de competență pentru prevenirea accidentelor rutiere și a faptelor cu violență, cu următoarele rezultate:
- autovehicule controlate = 58,
- persoane legitimate = 37,
- societăți comerciale verificate = 11,
- sancțiuni contravenționale aplicate = 21, în valoare totală de 4.950 lei,
- permise de conducere reținute = 2.

11:49
duminica, 12 august 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere