Acțiune pentru verificarea respectării prevederilor legale de către deținătorii legali de arme și muniții desfășurată de polițiști

În ziua de 30.05.2020, intervalul 08:00-12:00, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Suceava au desfășurat o acțiune pentru verificarea respectării prevederilor legale de către deținătorii legali de arme și muniții.

poza
Acțiune pentru verificarea respectării prevederilor legale de către deținătorii legali de arme și muniții desfășurată de polițiști

În cadrul acțiunii a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „nerespectarea regimului armelor și al munițiilor”, și s-a aplicat o sancțiune contravenţională prevăzută de Legea 295/2004, în valoare de 5000 lei.
De asemenea, a fost anulat dreptul de deținere port și folosire pentru 2 deținători de arme și muniții ce nu s-au prezentat în vederea prelungirii valabilității permisului de armă și s-a clarificat situaţia unui număr de 3 deţinători autorizaţi de arme, cu privire la aceștia urmând a fi actualizate datele în bazele specifice.
Astfel, la 30.05.2020, lucrătorii din cadrul S.A.E.S.P. – I.P.J. Suceava, în urma verificărilor efectuate a fost identificat un bărbat de 47 ani din mun. Suceava, posesor al permisului de armă, care nu s-a prezentat pentru prelungirea valabilității permisului de armă și nu a depus arma deținută, neletală cu destinația autoapărare, la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea acestuia.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de “nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, ce urmează a fi soluţionat procedural prin unitatea de parchet competentă.



13:57
duminica, 31 mai 2020

Taguri

Autor
S.M
  • Un targ cu preparate mediteraneene si ateliere de creatie pentru copii, la Iulius Mall Suceava
  • 551 de cazuri de infecție Covid -19 în evoluție, in judetul Suceava
  • Doua masini si un camion s-au ciocnit la Rosiori
  • 1 Octombrie- Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Campania ”Flori pentru inimi”
  • vezi toate stirile
Gazduit de Administrare Servere