Acţiune pentru prevenirea evenimentelor rutiere pe fondul consumului de alcool

În perioada 03.08.-05.08.2018, Serviciul Rutier Suceava și formaţiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat o acţiune pe raza județului pe linia combaterii conducerii autovehiculelor pe drumurile publice de persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice. au fost testaţi alcoolscopic 492 de conducători auto,

poza
Acţiune pentru prevenirea evenimentelor rutiere pe fondul consumului de alcool

În cadrul acţiunii au fost constatate 10 infracțiuni, din care 6 pentru alcoolemie sau refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și 4 alte cauze.
Au fost aplicate 115 sancțiuni contravenționale în valoare de 85.365 lei şi au fost reținute 26 de permise de conducere din care 5 pentru alcool și 21 alte abateri.
De asemenea, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.
Exemplu:
Un bărbat din oraşul Siret a fost depistat de polițiști pe str. Alexandru cel Bun din localitatea de domiciliu, în timp ce conducea autoturismul, având o alcoolemie de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, a fost condus la spital, unde, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. I s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


11:13
marti, 07 august 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere