Acțiune pentru creșterea gradului de siguranță publică pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc

În noaptea de 30.11./01.12.2019, Poliția municipiului C-lung Moldovenesc a organizat o acțiune punctuală pe raza de competență pe linia prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii publice în zona barurilor, cluburilor și discotecilor din localitate, precum şi a încălcării normelor rutiere. În cadrul acțiunii au fost legitimate 58 de persoane și au fost controlate 42 de autovehicule. Au fost testați cu aparatul etilotest 26 de conducători auto și a fost constatată o onfracțiune la regimul rutier.

poza
Acțiune pentru creșterea gradului de siguranță publică pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc
Au fost efectuate 7 controale pe linia respectării Legii nr.333/2003 privind paza bunurilor și au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de 12.555 lei.
De asemenea, au fost reținute 3 permise de conducere reținute în vederea suspendării, toate pentru alcool și a fost ridicat un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.
Exemplu:
La 01.12.2019, în jurul orei 01.30, un echipaj din cadrul Poliției municipiului C-lung Moldovenesc a oprit pentru control pe str. Calea Bucovinei din localitate, autoturismul condus de un localnic de 25 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.11:13
duminica, 01 decembrie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere