Acţiune pe linia disciplinării pietonilor

În perioada 08.01.-09.01.2020, Serviciul Rutier Suceava și Poliția municipiului Suceava – Biroul Rutier, au organizat acţiuni punctuale pe raza municipiului reședință de județ pe linia disciplinării pietonilor și combaterea neacordării de către conducătorii auto a priorităţii de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea drumului public prin loc corespunzător ocazie cu care au fost aplicate 95 sancţiuni contravenționale, în valoare de 30.495 lei, dintre care 36 față de pietonii care au încălcat normele rutiere, 13 față de conducătorii auto pentru neacordarea priorității pietonilor și 46 pentru alte abateri rutiere.

poza
Acţiune pe linia disciplinării pietonilor
De asemenea au fost reținute 3 certificate de înmatriculare și 16 permise de conducere, dintre care 13 pentru neacordarea priorității pietonilor și 3 alte cauze.
Exemplu:
Un bărbat de 54 de ani din municipiul Suceava a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe strada Ana Ipătescu din localitate, iar la o trecere pentru pietoni, nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii pe marcajul pietonal. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere pentru 30 de zile.


10:33
vineri, 10 ianuarie 2020

Taguri

Autor
S.M
  • Un targ cu preparate mediteraneene si ateliere de creatie pentru copii, la Iulius Mall Suceava
  • 551 de cazuri de infecție Covid -19 în evoluție, in judetul Suceava
  • Doua masini si un camion s-au ciocnit la Rosiori
  • 1 Octombrie- Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Campania ”Flori pentru inimi”
  • vezi toate stirile
Gazduit de Administrare Servere