Acţiune desfăşurată de poliţişti pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive

La 17.05.2018, Biroul Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava a organizat o acţiune pe raza municipiului reședință de județ împreună cu echipaje din cadrul Serviciului Rutier Suceava pentru prevenirea şi combaterea vitezei excesive în rândul participanţilor la trafic și respectarea regulilor de circulaţie de către conducătorii de motociclete.

poza
Acţiune desfăşurată de poliţişti pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive

În cadrul acţiunii au fost constatate 2 infracţiuni, din care una pentru alcoolemie și una pentru conducere fără permis şi au fost aplicate 25 sancţiuni contravenționale, în valoare de 12.335 lei, din care 15 pentru încălcarea regimului legal de viteză.
S-au mai reţinut 2 permise de conducere şi au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.
De asemenea au fost controlate 6 motociclete, 1 motociclist fiind sancţionat contravenţional.

Exemplu:
La 17.05.2018, ora 19.55, un echipaj de poliție a oprit pentru control pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, autoturismul condus de un bărbat de 25 de ani, din comuna Adâncata. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, acesta nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie auto. I s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.


11:05
marti, 10 iulie 2018vineri, 18 mai 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere