A tras în patru persoane cu un pistol cu bile de cauciuc

La 20.06.2010, în jurul orelor 04.14, Poliţia Oraşului Salcea a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că  în apropierea locuinţei lui S. Ilie din localitate s-a produs un scandal în care au fost implicaţi mai mulţi tineri, iar în urma incidentului două persoane au suferit leziuni ca urmare a împuşcării cu un pistol neletal.

Din primele verificări a rezultat că în jurul orelor 03.00, S. Marcel de 20 ani localnic, a avut o altercaţie în faţa unei discoteci din Salcea cu P. Dori de 22 ani, tot din localitate, conflict ce a fost aplanat de poliţiştii locali.

La orele 04.14, P. Dori s-a deplasat cu un autoturism însoţit de mai mulţi tineri la domiciliul lui S. Marcel, unde, unul dintre aceştia a folosit un pistol cu bile de cauciuc, trăgînd mai multe focuri asupra lui S. Marcel, S. Costel de 23 ani, S. Ionel de 51 ani şi S.M. de 17 ani, toţi din localitate, care au suferit leziuni uşoare. Incidentul s-a produs atît în curtea locuinţei părţii vătămate, cît şi în faţa acesteia, în stradă.

Primii doi au fost transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava pentru îngrijiri medicale, urmînd a se stabili diagnosticul cu privire la leziunile suferite şi zile de îngrijiri medicale. Celelalte două victime prezentau leziuni minore, au refuzat deplasarea la spital şi urmează a fi examinate din punct de vedere medico-legal pentru stabilirea numărului de zile de îngrijiri medicale. Viaţa victimelor nu a fost pusă în primejdie.

În urma măsurilor întreprinse de poliţişti, au fost identificaţi suspecţii implicaţi în producerea scandalului ca fiind N. Alexandru de  21 ani din oraşul Salcea, A. Stelian de  44 ani din municipiul Suceava şi V. Paul de 30 ani din comuna  Dumbrăveni. Din verificări s-a stabilit faptul că A. Stelian deţine legal un pistol cu bile din cauciuc pe care l-a folosit în noaptea evenimentului. Pistolul a fost ridicat în vederea efectuării expertizei balistice, iar faţă de persoana în cauză cercetările sunt continuate sub aspectul  săvîrşirii infracţiunii de „uz de armă neletală fără drept din categoria celor supuse autorizării”.

Faţă de N. Alexandru şi V. Paul se efectuează cercetări sub aspectul infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere, loviri sau alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

11:43
luni, 21 iunie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere