20 copii din Dorneşti vor sta două săptămîni într-un complex de odihnă al armatei

Ministerul Apărării Naţionale oferă o vacanţă de două săptămîni, în complexe de odihnă ale armatei de la munte şi de la mare, pentru 20 de copii din localitatea Dorneşti.

Iniţiativa vine în urma discuţiilor purtate de ministrul Gabriel Oprea cu autorităţile locale şi cu familiile sinistrate, în timpul vizitelor de lucru de la Dorneşti, localitate puternic afectată de inundaţii, şi unde armata a construit un pod de pontoane peste rîul Suceava.

Cei 20 de copii, însoţiţi de două cadre didactice, vor petrece, în perioada 15-30 iulie, o săptămînă la munte şi una la mare, prin grija Comandamentului Logistic Întrunit.

Acest proiect se alătură acţiunilor Ministerului Apărării Naţionale de ajutorare a populaţiei afectate de inundaţii, pe lîngă intervenţiile de urgenţă cu forţe şi mijloace tehnice şi cu materiale necesare - îmbrăcăminte, cazarmament, paturi, corturi - care au fost asigurate gratuit, în ultima săptămînă, locuitorilor din comunele Pătrăuţi şi Dorneşti, judeţul Suceava.

În prezent, la Dorneşti, un detaşament de genişti asigură mentenanţa şi supravegherea podului de pontoane, pe toată durata exploatării acestuia.

14:30
duminica, 11 iulie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere