150 de persoane s-au autoizolat la domiciliu, iar doua sunt cu suspiciune de coronavirus

Potrivit DSP Suceava, în județ sunt 150 de persoane care s-au autoizolat la domiciliu, iar două persoane sunt internate în Secția de Boli infecțioase cu suspiciune.Una dintre persoane cu suspiciune de coronavirus este o femeie. Cea de-a doua, un tânăr, care a fost ridicat vineri dimineața de polițiștii suceveni care au acționat în baza unui mandat de aducere emis de Tribunalul Arad și care a spus că ar fi revenit din Italia și că se simte rău. În prezent nu există nicio persoană în carantină și nu sunt persoane diagnosticate cu coronavirus în județ.

poza
150 de persoane s-au autoizolat la domiciliu, iar doua sunt cu suspiciune de coronavirus


Prefectul judetului Suceava, Alexandru Moldovan, a declarat ca sucevenii din intreg judetul au reactionat in urma informatiilor referitoare la coronavirus.

Alexandru Moldovan a mai anunțat că având în vedere măsurile luate de Wizz Air privind suspendarea unor curse de pe aeroportul sucevean a dispus de urgență și a comunicat DSP Suceava lista cu firmele care operează transport intern și internațional de persoane astfel încât acestora să li se comunice informații privind procedura pe care trebuie să o aplice în microbuze și autocare astfel încât să fie luate măsuri de prevenire și limitare a răspândirii coronavirus.

16:08
vineri, 28 februarie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere