114 candidaţi au spus 'pas' la probele de matematică şi istorie

Inspectoratul Şcolar Judeţean a trimis o informare în ce priveşte prezenţa candidaţilor la sesiunea de toamnă la proba obligatorie a profilului. Potrivit statisticii, 114 de candidaţi au absentat şi doi au fost eliminaţi din examen pentru fraudă.

poza
114 candidaţi au spus 'pas' la probele de matematică şi istorie

Proba obligatorie a profilului din a doua sesiune de bacalaureat s-a dat în patru centre: Colegiul Economic Dimitrie Cantemir, Colegiul Tehnic Petru Muşat, Colegiul de Informatică Spiru Haret şi Colegiul Tehnic Samuil Isopescu. Din totalul de 873 de candidaţi înscrişi pe hîrtie, prezenţi au fost doar 759. Se pare că din numărul de candidaţi care au spus "pas" probei obligatorii a profilului, cei mai mulţi s-au înfricoşat de proba de matematică (112 absenţi), doar 12 lipsind de la proba de istorie. Doi candidaţi au încercat să fraudeze examenul, fiind eliminaţi.

 

Potrivit calendarului de desfăşurare al examenului de bacalaureat, pe 2 septembrie va avea loc proba la alegere a profilului şi specializării, urmînd ca pe data de 4 septembrie să se afişeze rezultatele şi să se depună contestaţiile.

Contestaţiile vor fi rezolvate în perioada 6-7 septembrie, urmînd ca pe 8 septembrie să fie afişate rezultatele finale.



15:10
miercuri, 01 septembrie 2010

Taguri

ISJ, absenti, bacalaureat, examen, prezenta

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere