Violez, deci exist!

Nişte idioţi de undeva de prin Văleni, pre nume Burada Silviu, Avadanei Silviu, Bolboceanu Petrică, Burlacu Paul Andrei, Surleac Ioan, Rotaru Alin Dumitru şi Boicu Ionuţ Bogdan au violat o fătucă. Şi ce dacă? I s-a oferit doar “sex surpriză”, aflu citind părerile suporterilor echipei de fotbalişti violatori. Aşa o fi, dreptul femeii nu contează în faţa a şapte indivizi cu cortexul aplatizat. “Ea e de vină”, pentru că există şi s-a intersectat cu cei şapte tauri pe care comuna nu are unde să îi exporte. Să se bucure naţia de ei!


Nişte indivizi au prostit un popor cu privire la neplata unor datorii. Au ieşit la vot. Au plebiscitizat pe o întrebare idioată (nu ştiu de ce, dar îmi amintesc de cele două plebiscite ale lui Antonescu Ion, fost prim-ministru şi autonumit “conducător al statului”, pentru justificarea excursiei în Est). A ieşit răspunsul dorit: “OXI”. Şi acum a făcut ceea ce nu vrea poporul. Teoria rămasa în picioare (dacă tăiem cea cu jocul făcut pentru Hussein Obama sau pentru Vladimir Vladimirovici) este “cretin sau ticălos”, căci ceea ce au făcut se numeşte violare de ahei. Să se bucure naţia de ei!


Câţiva indivizi au fost prinşi prin cele Europe violând niscaiva drepturi intelectuale în opere asumate, dar puţin plastografiate. Nu conta că era ministru în Germania sau prezident în Ungaria: şi-au dat degrabă demisia şi au plecat în anonimitate, spre un autodafe sau spre un Purgatoriu. Pentru purificare. Pe la noi, premierul şi premierul ad-interim, au fost spălaţi de comisii guvernamentale, care nici măcar nu simulează că fac efortul pe care-l fac comisiile inferioare de prin universităţi sau instanţele de judecată, anume de a confunda plagiatul cu drepturile de autor. Şi uite aşa se dau decizii de albire, violând corpul de intelectuali, care oricum sunt inutili într-o societate de tip cubanez-castristă, venezuelean-posthugoistă sau argentinan-kirchneristă. Să se bucure naţia de ei!


Oare peste o mie de ani, ăştia vor rămâne în “istorii”? Sau damnatio memoriae se va aplica din momentul în care ăştia ajung într-o fundatură (din cele cu trei litere), o ladă de gunoi a istoriei sau ceva echivalent? Că dacă nu, poate ar fi bine să revedem dacă avem alternativă la cogito ergo sum-ul cartesian.


19:10
vineri, 17 iulie 2015

Taguri

Autor
Tiberiu Socaciu
Cinci pâini sau Vasluiul Europei (II)

09:12 vineri 31 iulie 2015

Cinci pâini sau Vasluiul Europei (I)

10:35 joi 30 iulie 2015

Haina greceasca la jubileul german?

09:08 joi 11 iunie 2015

Dreptul de a spune hoţului „hoţ”

16:42 marti 09 iunie 2015

Pseudoelectionis

00:46 miercuri 12 noiembrie 2014

Gazduit de Administrare Servere