Librăria Cărtureşti deschide Atelierul de Vacanţă!

Librăria Cărtureşti organizează începând cu 1 iulie şi până pe 15 septembrie Atelierul de vacanţă.

poza
Librăria Cărtureşti deschide Atelierul de Vacanţă!

Pentru a putea crea împreună, vom începe prin a ne cunoaşte şi a descoperi spaţiul cu toate surprizele sale iar odată acomodaţi, ne vom trage pernuţele de ascultat poveşti şi vom "citi" lumea pe care personajele noastre o trăiesc prin sunete sau în culori. Mai mult decît atît, vom crea din colaje şi vom "scrie" în culori,  propriile aventuri, pe care părinţii le vor putea vedea expuse la sfîrşitul verii, cînd cei mici vor fi ajutaţi să organizeze o mini-expoziţie.
 
În timp ce părinţii vor putea răsfoi o carte şi savura un cocktail de ceai rece, copiii vor descoperi o lume a artei, jocului şi poveştilor - o lume care transpune şi remodelează magia Frumosului prin ochii unui copil. De asemenea copiii vor avea ocazia să-şi confecţioneze propriile costumaţii pentru piesă de teatru în care vor jucă. Micii actori vor avea ocazia să devină ei înşişi personajul preferat şi vor susţine la final de vacanţă scenete ce au ca temă principală lumea poveştilor.
 
Atelierul de vacanţă se doreşte a fi un mod plăcut şi util de petrecere a timpului liber pentru copii între 4 şi 12 ani şi este coordonat de Simona Covaliu.
 
Copiii sunt aşteptaţi în fiecare luni de la oră 18:00 şi joi de la oră 15:00 în ceainăria Cărtureşti.



18:01
joi, 01 iulie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere