Expoziţia de Fotografie KLIP-A la Clubul Artelor Vizuale

Joi, 3 iunie, la ora 18.00 va avea loc vernisajul expoziţiei KLIP-A în cadrul Clubului Artelor Vizuale, situat în incita Shopping City Suceava.

poza
Expoziţia de Fotografie KLIP-A la Clubul Artelor Vizuale

Fără a fi o expoziţie tematică, "KLIP-A" cuprinde 80 de fotografii, alb/negru şi color, dinamice şi statice, înfăţişînd momente de eternitate si efemer, de frumuseţe şi speranţă, portrete de oameni celebri sau anonimi, toate "CLIPE" de existenţă, surprinse cu sensibilitate sau umor de cei 28 de creatori. Este vorba de o expoziţie de fotografie realizată de 28 de operatori şi directori de imagine din Televiziunea Română. Daniel Anton, Vladimir Bulat, Eugen Demetercă, Mihai Buzura, Vlad Bender, Mihai Covrig, Mihai Costea, Florin Ioniţă sunt doar cîţiva dintre cei care semnează fotografiile din expoziţie.

 

Fundaţia Umanitară CLOPOT - Clubul Artelor Vizuale din Shopping City Suceava organizează pe data de 3 iunie, la ora 18.00 la vernisajul expoziţiei de fotografie "KLIP-A", reunind lucrări ale profesioniştilor din presă şi televiziune.  Alb/negru şi color,  pe simeză veţi vedea momente de viaţă surprinse cu sensibilitate sau umor de ochiul specialistului. Este o invitaţie pentru o klip-ă de bucurie.



16:54
miercuri, 02 iunie 2010

Taguri

Clubul Artelor Vizuale, Shopping City Suceava, TVR, directori de imagine, expozitie

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere