A doua ediție Suceava Citește, la Shopping City

Astăzi, în fața Librăriei Alexandria din Shopping City Suceava, a avut a doua ediție Suceava Citește, fiind prima pe anul 2011.

Organizatorii au promis cel puțin patru astfel de ediții pe an și și-au exprimat dorința ca acest bun obicei al cititului să fie promovat prin activitățile lor.

Invitata de seamă a evenimentului a fost doamna Angela Furtună, care a ținut un discurs de două minute la începutul sesiunii de citit. Aceasta a spus cu zâmbetul pe buze că „limba română, cartea și vraja cititului constituie subiectul evenimentului de astăzi. Cartea este pentru suflet ca apa pentru pește.”

În fața Librăriei Alexandria din Shopping City Suceava s-au adunat în jur de 100 de cititori de toate vârstele, de la copii care abia învățau să citească până la persoane trecute deja de tinerețe.

Atmosfera a fost una plăcută și liniștitoare, timp în care s-a putut citi în voie orice carte oferită în dar de organizatorii evenimentului. Cele peste 300 de cărți aduse au provenit din donații și din contracte cu librării sau alte edituri de carte din țară.

16:41
sambata, 26 martie 2011

Taguri

Angela Furtuna, alexandria, carte, suceava citeste

Autor
Andrei Jităreanu
Gazduit de Administrare Servere